X
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).
Menu
Nákupní košík
0
kategorie
OVIS přírodní mýdlo Rakytník 100 g
-70%
Vyrobeno v Rakousku Přírodní produkt

OVIS přírodní mýdlo Rakytník 100 g

0% (0 hodnocení)
Přírodní bio mýdlo Rakytník s ovčím mlékem
24 Kč
Vyprodáno
katalogové číslo: 1692
výrobce:Ovis
cena:24 Kč
původní cena:79 Kč
sleva:55 Kč (70%)
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

OVIS přírodní mýdlo Rakytník 100 g / OVIS

Přírodní bio mýdlo Rakytník s ovčím mlékem skvěle chrání a vyživuje pokožku.

Hmotnost: 100 g

Složení: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Lac Ovis (ovčí mléko), Glycerin, Parfum, Elaeis Guineensis Kernel Acid, Butyrospermum Parkii Butter Extract (bambucké máslo), Sodium Chloride (chlorid sodný), Glycine Soja Oil (sojový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Elaeis Guineensis Acid, Prunus Armeniaca Extract (výtažky z jádra meruňky), Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Tocopherol (vitamín E), Hyppophae Rhamnoides Fruit Extract (rakytník řešetlákový), Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Citronellol, barviva: CI 77891, CI 11680, CI 15880, CI 77491, CI 77499, CI 77492

Rakytník řešetlákový - je vytrvalý, trnitý keř, dosahující výšky až 2 metry. Rakytníkové plody obsahují velké množství vitamínů (C, B, A, D, K). Rakytník se požívá vnitřně i zevně. Používání rakytníkového oleje sahá až do antických dob.  Podporuje imunitní systém, očišťuje organismus od toxických zplodin, bojuje proti jarní únavě, obnovuje pružnost a průchodnost cév, zlepšuje srážlivost krve, dodává vitalitu a pružnost pokožce, účinný při rekonvalescenci, urychluje růst vlasů a zabraňuje jejich vypadávání, má antibakteriální účinky vůči stafylokokům a salmonelóze, upravuje arteriální tlak, rozpouští hleny, používá se jako podpůrný prostředek po dobu léčby rakoviny.

 

Mandlový olej (Amygdalus Dulcis Oil) lisovaný za studena se řadí mezi nejcennější rostlinné oleje. Je tmavě žlutý a má jemnou oříškovou chuť a charakteristickou vůni. Patří k nejpoužívanějším při aromaterapeutických masážích a je důležitou složkou kvalitních masážních a tělových olejů. Mandloň obecná roste v subtropech. Pochází patrně z Asie. U nás ji lze úspěšně pěstovat jen v nejteplejších oblastech, mandle se k nám proto dovážejí. Může dorůstat výšky až 7 metrů. Její olej se získává lisováním zralých semen hořkých, popř. sladkých mandlí za studena. Liší se pouze obsahem amygdalinu, který je zodpovědný za hořkou příchuť. Obsahuje vitaminy A, E, minerály křemík, zinek, hořčík, draslík, sodík, vápník, mangan, železo, chrom, fosfor, selen a lecitin. Dále kyselinu olejovou, linolovou, palmitovou a kristovou, sacharózu a asparagin. V kosmetice se využívá pro péči o suchou pokožku (působí proti lupům a ekzémům), mírní podrážděnou pokožku (pro svou jemnost se používá na opruzenou pokožku novorozenců), omlazuje pleť, podporuje růst vlasů, zamezuje lámavosti nehtů, používá se do masážních a koupelových olejů a pleťových mlék.

  

 

Vyrobeno v Rakousku.

 

Přírodní eko produkt s antibakteriálními složkami.

 

OVIS přírodní mýdlo Rakytník 100 g / OVIS

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze